Ik hoor graag je ervaring

Lees hier wat anderen vinden

Training voor pup en pré puber

Rated 5 out of 5
25 mei 2023

Wij hebben de training van Chanine als heel fijn ervaren. Chanine kijkt goed naar zowel de hond als het gezin en past de training hier op aan. Ze is goed bereikbaar voor vragen en neemt de tijd. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open bij een eerste hond met veel vragen en onzekerheden, Chanine is geduldig en geeft je vertrouwen voor een goede basis.

Tessa

Persoonlijke training in de eigen omgeving.

Rated 5 out of 5
10 mei 2023

We hebben tot nu toe meerdere cursussen doorlopen en zijn erg tevreden. Chanine is erg behulpzaam en geeft gerichte tips en oefeningen mee waar je direct wat mee kunt. Juist door te training in de eigen omgeving, gaat de aandacht en focus echt naar onze hond en hebben we veel kunnen bereiken. Geen vraag is te gek en er is altijd bereidheid om mee te denken.

Tine-Loes

Meer dan tevreden!

Rated 5 out of 5
30 april 2023

Chanine is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Haar aanpak sluit aan op mijn wensen en ze is erg meedenkend. Ze heeft erg veel geduld en neemt altijd de tijd om te helpen. Ondertussen ben ik bijna klaar met de derde cursus en zie ik het naast een goede training voor mijn hond als een ontspanningsmoment voor mijzelf.

Chris Hanstede

Training met de clicker

Rated 5 out of 5
26 april 2023

Chanine kijkt goed naar het gedrag van de hond en leert je hoe je kunt oefenen met je hond dmv clicker en goed de aandacht van je hond te krijgen zodat je een goede band opbouwt en/of deze versterkt wat essentieel is om te gaan trainen. Chanine loopt met je mee tijdens de wandeling en speelt zo in op wat de hond nodig heeft. Je krijgt tips adviezen en duidelijke instructies hoe je verder “moet”

Chanine is lief voor de hond, duidelijk bij het geven van de instructies naar het baasje en is een fijn persoon in de omgang. Heb je vragen of is iets niet duidelijk stel ze gerust en dan legt ze het uit. Wij gaan verder trainen met alles wat we geleerd hebben!

An

Persoonlijke vuurwerktraining

Rated 5 out of 5
17 november 2022

Onze hond Yara was heel bang voor vuurwerk en dankzij de persoonlijke hulp en aandacht van Chanine hebben we in 5 lessen heel erg veel bereikt. Yara is veel minder bang voor vuurwerk en Chanine stond altijd klaar met persoonlijke begeleiding en als we vragen hadden konden we haar altijd vragen en gaf ze heel deskundig advies. We gaan nu zelf verder met de vuurwerktraining.

Yara was altijd heel blij als Chanine weer langs kwam bij ons thuis.

Ik kan haar zeker aanraden!!!

Sylvia

The Best Dog Trainer ever!

Rated 5 out of 5
14 oktober 2022

I was afraid before with other dog while walking with my dog and seeing other dogs coming by. Because of Chanine she help me to conquer my fear. Teaching my dog so great and amazing tricks and commando’s really listening to Chanine.Having her advise makes me feel comfortable and satisfied.Pepper will miss u so much. Heel erg bedankt Chanine.

Diana and Yuri

Persoonlijk, eigen omgeving, goede begeleiding

Rated 4 out of 5
24 september 2022

Onze hond viel uit aan de lijn, eigenlijk al langer, maar het werdt steeds erger. We konden niet meer gewoon langs anderen heen lopen als er een hond bij was, met het resultaat dat hij tekeer ging.

Na 5 lessen met goede begeleiding hebben wij hem weer rust kunnen brengen en vertrouwen, geleerd om te belonen met het klikkertje. Met super resultaat want hij valt niet meer uit, we kunnen met hem langs mensen lopen die ook een hond hebben zonder dat hij tekeer gaat. Echt super blij mee !

Chanine bedankt voor je goede begeleiding, voor ons is het een succes verhaal dus dat wilde ik jou meegeven voor al je andere cliënten.

Janine

Vervolg cursus.

Rated 5 out of 5
11 september 2022

Wij zijn zeer tevreden over de cursus die Chanine geeft onze hond heeft een achterstand ze is heel ziek geweest en bang het is een Friese Stabij Heidewachtel dat zijn honden waar je rustig mee om dient te gaan niet schreeuwen en noem maar op alles met rust.Chanine begeleid de hond en mij prima het is een lust om samen met haar te trainen,ze is heel rustig en duidelijk en heb je vragen dan krijg je altijd een passend antwoord het geeft mij ook vertrouwen,ik heb geen ervaring met honden mijn vrouw wel.Hond in Huis is echt een aanrader Chanine is echt heel goed heeft veel vakkennis en natuurlijk ervaring.Ik raad een ieder aan die een jonge pup wil aanschaffen de cursus te laten doen door Chanine van Hond in Huis.Nou beste hondenvrienden veel succes en plezier.

René Boumeester

Maatwerk

Rated 5 out of 5
11 augustus 2022

Als beginnende hondeneigenaren wisten wij helemaal van niets. Chanine heeft ons heel goed op weg geholpen en ons laten zien hoe een hond leert en wat wel en niet werkt. Ze laat je direct zelf trainen en geeft dan feedback. Maar het was ook fantastisch om haar te zien trainen met onze pup en te merken hoe graag deze wil leren. Chanine heeft veel kennis en geeft tips op maat. De training is een aanrader!

Marieke

De beste hondentrainster!

Rated 5 out of 5
7 juni 2022

Hondentraining.. je hoeft google maar te raadplegen en je ziet door de trainers het bos – of in dit geval; de hond – niet meer. Maar Chanine steekt er met kop en schouders bovenuit! Chanine is deskundig, geeft duidelijke uitleg, heeft oog voor hond & baas, is betrokken en past de training moeiteloos aan op jouw wensen. Met haar enthousiasme en humor maakt ze de trainingen, voor zowel jou als de hond, tot een feestje!

Dominique