Ik hoor graag je ervaring

Lees hier wat anderen vinden

Training Buddy

Rated 5,0 out of 5
16 november 2023

Chanine is een leuke vrouw die haar vak goed verstaat☺️

Ongelooflijk zo rustig als zij blijft en wij hebben gezien dat dat inderdaad de beste manier is☺️

Buddy is ook dol op haar met die zakken vol lekkers😉

We hebben een leuke en gezellige tijd gehad met elkaar.

Ruth Rianka en Buddy

Erg tevreden over de puppycursus!

Rated 5,0 out of 5
3 oktober 2023

We hebben met veel plezier de puppycursus bij Hond in huis gevolgd. Chanine is geduldig, heeft veel kennis en heeft ons goed geholpen met het trainen van onze hond met een super resultaat.

Hond in huis (Chanine) is absoluut een aanrader!

Saima

Puppytraining Cody

Rated 4,0 out of 5
29 september 2023

Erg tevreden met de trainingen van Chanine. Ze is erg geduldig en gaf goede tips op zaken waar wij tegenaan liepen met onze hond Cody. Trainingen gericht op zowel het trainen van commando’s maar ook gericht op specifieke dingen waar je als baas van de hond tegenaan loopt.

Eline Wennink

Puppycursus Boy

Rated 5,0 out of 5
5 september 2023

Chanine is een geweldige en geduldige coach, ze legde alles rustig uit ,waarom ze die keuzes maakte.Wij (en Boy) hebben er een hoop van opgestoken en Boy was elke keer blij als ze kwam. Gewoon een fantastisch persoon en coach /trainer. Als we nog een keertje hulp/advies nodig hebben, dan bellen we jou weer!!!!

Boy Janette en Jos

super dank je wel

Rated 5,0 out of 5
19 juli 2023

puppycursus was super

Chanine had veel geduld en wist precies wat mijn puppy nodig had

zelfs naar mijn kleine kinderen kon ze goed uit leggen wat ze moesten doen

de klikker was een grote uit komst waar door m’n pup snel dinge oppakte

een goede aanrader

fam van veen

Geweldig!

Rated 5,0 out of 5
24 juni 2023

Chanine is een geweldige hondentrainster met hart voor haar vak!

Marieke

Training voor pup en pré puber

Rated 5,0 out of 5
25 mei 2023

Wij hebben de training van Chanine als heel fijn ervaren. Chanine kijkt goed naar zowel de hond als het gezin en past de training hier op aan. Ze is goed bereikbaar voor vragen en neemt de tijd. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open bij een eerste hond met veel vragen en onzekerheden, Chanine is geduldig en geeft je vertrouwen voor een goede basis.

Tessa

Persoonlijke training in de eigen omgeving.

Rated 5,0 out of 5
10 mei 2023

We hebben tot nu toe meerdere cursussen doorlopen en zijn erg tevreden. Chanine is erg behulpzaam en geeft gerichte tips en oefeningen mee waar je direct wat mee kunt. Juist door te training in de eigen omgeving, gaat de aandacht en focus echt naar onze hond en hebben we veel kunnen bereiken. Geen vraag is te gek en er is altijd bereidheid om mee te denken.

Tine-Loes

Meer dan tevreden!

Rated 5,0 out of 5
30 april 2023

Chanine is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Haar aanpak sluit aan op mijn wensen en ze is erg meedenkend. Ze heeft erg veel geduld en neemt altijd de tijd om te helpen. Ondertussen ben ik bijna klaar met de derde cursus en zie ik het naast een goede training voor mijn hond als een ontspanningsmoment voor mijzelf.

Chris Hanstede

Training met de clicker

Rated 5,0 out of 5
26 april 2023

Chanine kijkt goed naar het gedrag van de hond en leert je hoe je kunt oefenen met je hond dmv clicker en goed de aandacht van je hond te krijgen zodat je een goede band opbouwt en/of deze versterkt wat essentieel is om te gaan trainen. Chanine loopt met je mee tijdens de wandeling en speelt zo in op wat de hond nodig heeft. Je krijgt tips adviezen en duidelijke instructies hoe je verder “moet”

Chanine is lief voor de hond, duidelijk bij het geven van de instructies naar het baasje en is een fijn persoon in de omgang. Heb je vragen of is iets niet duidelijk stel ze gerust en dan legt ze het uit. Wij gaan verder trainen met alles wat we geleerd hebben!

An