Ik hoor graag je ervaring

Lees hier wat anderen vinden

Persoonlijk, eigen omgeving, goede begeleiding

Rated 4 out of 5
24 september 2022

Onze hond viel uit aan de lijn, eigenlijk al langer, maar het werdt steeds erger. We konden niet meer gewoon langs anderen heen lopen als er een hond bij was, met het resultaat dat hij tekeer ging.

Na 5 lessen met goede begeleiding hebben wij hem weer rust kunnen brengen en vertrouwen, geleerd om te belonen met het klikkertje. Met super resultaat want hij valt niet meer uit, we kunnen met hem langs mensen lopen die ook een hond hebben zonder dat hij tekeer gaat. Echt super blij mee !

Chanine bedankt voor je goede begeleiding, voor ons is het een succes verhaal dus dat wilde ik jou meegeven voor al je andere cliënten.

Janine

Vervolg cursus.

Rated 5 out of 5
11 september 2022

Wij zijn zeer tevreden over de cursus die Chanine geeft onze hond heeft een achterstand ze is heel ziek geweest en bang het is een Friese Stabij Heidewachtel dat zijn honden waar je rustig mee om dient te gaan niet schreeuwen en noem maar op alles met rust.Chanine begeleid de hond en mij prima het is een lust om samen met haar te trainen,ze is heel rustig en duidelijk en heb je vragen dan krijg je altijd een passend antwoord het geeft mij ook vertrouwen,ik heb geen ervaring met honden mijn vrouw wel.Hond in Huis is echt een aanrader Chanine is echt heel goed heeft veel vakkennis en natuurlijk ervaring.Ik raad een ieder aan die een jonge pup wil aanschaffen de cursus te laten doen door Chanine van Hond in Huis.Nou beste hondenvrienden veel succes en plezier.

René Boumeester

Maatwerk

Rated 5 out of 5
11 augustus 2022

Als beginnende hondeneigenaren wisten wij helemaal van niets. Chanine heeft ons heel goed op weg geholpen en ons laten zien hoe een hond leert en wat wel en niet werkt. Ze laat je direct zelf trainen en geeft dan feedback. Maar het was ook fantastisch om haar te zien trainen met onze pup en te merken hoe graag deze wil leren. Chanine heeft veel kennis en geeft tips op maat. De training is een aanrader!

Marieke

De beste hondentrainster!

Rated 5 out of 5
7 juni 2022

Hondentraining.. je hoeft google maar te raadplegen en je ziet door de trainers het bos – of in dit geval; de hond – niet meer. Maar Chanine steekt er met kop en schouders bovenuit! Chanine is deskundig, geeft duidelijke uitleg, heeft oog voor hond & baas, is betrokken en past de training moeiteloos aan op jouw wensen. Met haar enthousiasme en humor maakt ze de trainingen, voor zowel jou als de hond, tot een feestje!

Dominique

Aanrader!

Rated 5 out of 5
4 april 2022

Met de uitleg en oefeningen van Chanine leerden we onze hond beter begrijpen en kunnen we nu steeds meer met plezier hem uitlaten.

Chanine is deskundig, betrokken en duidelijk zodat we haar zeker aanbevelen!

Funda & Michael

Wij zijn blij met de puppycursus

Rated 5 out of 5
21 maart 2022

Het was even wennen maar je voelde perfect aan waar wij aan moesten werken met onze hond. We zijn blij met wat hij allemaal geleerd heeft. Op naar een volgende cursus.

Erik en Paulina

Antwoord van Puppycursus, socialisatie en hondentraining algemeen | Hond in Huis

Dank jullie wel voor deze reactie. Ik heb met plezier samen met jullie gewerkt. Ook ik heb weer nieuwe dingen geleerd!

Resultaat en plezier voor zowel hond als eigenaar.

Rated 5 out of 5
11 maart 2022

Chanine geeft op een zeer prettige manier les. Ze is geduldig, rustig en kan je aan de hand van het gedrag van je hond uitleggen waarom een hond zo denkt of doet. Hierdoor krijgt onze hond alle aandacht en oefeningen die bij haar passen.

Ik merk aan onze hond dat ze er plezier in heeft en er veel van opsteekt.

Na elke les ben ik dan ook weer positief verrast hoeveel onze hond, maar ook ikzelf, hebben geleerd.

Lilian Lucas

Antwoord van Puppycursus, socialisatie en hondentraining algemeen | Hond in Huis

Blij verrast met deze review. Heel erg bedankt en ik kijk uit naar de komende lessen!

Met hond in huis haal je klasse in huis.

Rated 5 out of 5
6 maart 2022

De curcus hond in huis is zeer prettig de lessen worden thuis gegeven door Chanine je krijgt alle aandacht.Ook voor de hond is dat zeer prettig,het gaat allemaal rustig en vertrouwd hond en begeleider zijn niet afgeleid.Dit raad ik iedereen zeer aan om een curcus te gaan volgen bij hond in huis.De hond is in goede handen.

Rene Boumeester

Antwoord van Puppycursus, socialisatie en hondentraining algemeen | Hond in Huis

Dank je wel voor deze fijne reactie!