Daan Slutter
Daan Slutter
2024-02-29
Chanine heeft ons super geholpen. in 9 lessen is het haar gelukt om onze Fox Terrier beter te laten luisteren en ons meer plezier te laten hebben samen met onze hond.
iris smit
iris smit
2024-02-21
5 sterren verdiend Chanine zeker. Een tijd geleden kregen we hulp bij onze hond Diva. Wat een top vrouw en zeer geduldig! Wij waren verrast met hoe onze hond Diva was veranderd na de trainingen en lessen. Wij hebben er zeker heel veel aan gehad! Chanine is zeker aan te raden, leuke vrouw en weet goed wat ze doet :)
Renske Bos
Renske Bos
2024-02-07
Hele fijne lessen gehad en erg veel geleerd!
Jelleke Kuipers
Jelleke Kuipers
2024-02-06
Wij hebben hele prettige begeleiding van Chanine gehad. Chanine kijkt met positiviteit, rust en deskundigheid naar wat je wilt leren en hoe je dat samen met je hond kunt doen. Voor ons was het echt genieten om te zien hoeveel plezier onze hond erin had en hoe goed de training aansloot! We raden Chanine dan ook zeker aan!
Jos Kiezebrink
Jos Kiezebrink
2023-09-04
Chanine is een zeer goede en duidelijke coach, ze blijft rustig en geeft een goede uitleg ,waarom ze die bepaalde keuzes maakt. Wij zijn erg tevreden over haar en Boy was elke keer blij om haar te zien. Top ­čĹŹ­čĹŹ­čĹŹ
Ilhame Pattipeilohy
Ilhame Pattipeilohy
2023-07-27
Hele fijne hondentraining en ook veel geduld. Was voor mij een hele nieuwe ervaring maar ze heeft me er erg goed in begeleid. Ik en Jacky D hebben nu een mooie band en ook het hele gezin geniet ervan!
Wim van Veen
Wim van Veen
2023-07-19
super fijne puppycursus gehad super uitleg en wat een geduld
Marieke Vloedbeld
Marieke Vloedbeld
2023-06-19
Chanine is geweldig, een fantastische hondentrainster met hart voor haar vak!
Chris Hanstede
Chris Hanstede
2023-04-29
Chanine is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Haar aanpak sluit aan op mijn wensen en ze is erg meedenkend. Ze heeft erg veel geduld en neemt altijd de tijd om te helpen. Ondertussen ben ik bijna klaar met de derde cursus en zie ik het naast een goede training voor mijn hond als een ontspanningsmoment voor mijzelf.
Shirley Grobben
Shirley Grobben
2023-02-06
Review door Carina Jansen: Goede begeleiding, rustige benadering, goede uitleg, veel geleerd in een korte periode, leuk en zeker vertrouwd met de hond.